Tanja Bivic Plankar

Predsjednica Blockchain Alliance Europe

Aktivna je članica regionalne kriptozajednice, sudjelovala je u brojnim medijskim kampanjama u vezi s blockchain tehnologijom i uključena je u nekoliko projekata o blockchain tehnologiji. Osim toga, ima 12 godina iskustva rada na televiziji, u držanju javnih govora i komunikacijama te je to znanje kvalitetno iskoristila u bavljenju blockchain tehnologijom.

Od ožujka 2018. vrši funkciju predsjednice organizacije Blockchain Alliance Europe. Blockchain Alliance Europe neprofitna je organizacija koja povezuje tvrtke i pravne osobe koje upotrebljavaju ili primjenjuju blockchain tehnologije ili su dio ekosustava blockchain.

Blockchain Alliance Europe zagovara masovno usvajanje blockchain tehnologije i kriptovaluta te ima viziju da Europu pretvori u blockchain odredište globalnih razmjera. Organizacija je osnovana s ciljem međusobne pomoći na području razvoja poslovanja, umrežavanja, suradnje i zajedničkog pristupa obrani interesa njezinih članova. Članovi usko surađuju sa slovenskom vladom na području relevantnog zakonodavstva i implementacije blockchain tehnologije u javnim službama te aktivno rade na izgradnji europske infrastrukture za blockchain tehnologiju.

Preuzmite ulaznicu
Predavači
Preuzmite besplatnu ulaznicu i pratite program Digital Takeovera