Oleg Maštruko

Glavni urednik Mreže i putopisac

Glavni je urednik i kolumnist hrvatskog časopisa za IT profesionalce i internetske stranice Mreža, izvršni producent serije događanja Mreža Smart Day, organizator poslovnih konferencija i događanja. Između ostaloga, Oleg je i govornik, održava keynote predavanja i moderira razna događanja, panel-diskusije i konferencije. Redovito piše o različitim temama i komentira ih za druge časopise, publikacije, TV mreže, društvene mreže i internetske stranice. Objavio je devet knjiga o različitim temama, od IT-a do fotografije i putovanja, te šest putopisa u online izdanju. 

Na Digital Takeoveru Oleg Maštruko je moderator na panelu „FinTech“. U društvu s trendom otvorenog bankarstva stiže i sve više, kako ih na stranim tržištima popularno nazivaju, “fintech disruptora” i brojnih fintech mogućnosti, a osim stranih rješenja vidimo kako ovaj trend donosi velik interes među domaćim start-upima i kompanijama. Na ove brojne domaće i strane fintech igrače banke nikako ne ostaju ravnodušne nudeći i razvijajući svoja rješenja – jer je više nego ikad važno držati korak s rapidnom promjenom financijskog tržišta kako bi se ostalo u igri. Što se trenutno događa, a što nas čeka na polju FinTecha (u Hrvatskoj i na globalnoj sceni)? Kada je riječ o PSD2 – kako prije, a kako poslije nove ere directive te koja je budućnost financial advisory alata?

Čeka li nas osobni bankar i savjetnik na zaslonu mobitela ili smartwatcha i što je s krajnjim korisnicima – jesu li sigurni u novom financijskom dobu? Oleg će zajedno s ostalim panelistima odgovoriti na ta, ali i mnoga druga pitanja na ovogodišnjem Digital Takeoveru.

Preuzmite ulaznicu
Predavači
Preuzmite besplatnu ulaznicu i pratite program Digital Takeovera