Michael Frank

Viši potpredsjednik za Smart City, Deutsche Telekom  

Michael Frank počeo je raditi u grupi Deutsche Telekom 2004. godine kao voditelj regulatornih poslova za T-Mobile Hungary gdje se, između ostalog, bavio dodjelom frekvencijskog spektra 3G. Godine 2010. postao je poslovni savjetnik u tvrtki Detecon, gdje je radio na nekoliko međunarodnih projekata u području razvoja i primjene strategije, pokretanju telekom operatera i dobivanju frekvencijskog spektra.

Između 2010. i 2013. radio je u sjedištu Deutsche Telekoma u Bonnu u odjelu za međunarodne javne i regulatorne poslove i međunarodnu veleprodaju mobilnih usluga. Godine 2013. vratio se u Magyar Telekom i radio na više rukovoditeljskih pozicija. Bio je zadužen za međunarodne podružnice Magyar Telekoma i upravljao strategijom grupe Magyar Telekom. Na kasnijoj poziciji u Magyar Telekomu bio je odgovoran za ključne strateške projekte u području uvođenja širokopojasne mreže koja se financira sredstvima EU-a i poslovnog razvoja za Smart City / IKT. Od 2017.

Michael radi u sjedištu Deutsche Telekoma u Bonnu u Uredu za korporativne poslove gdje je zadužen za usklađivanje i izvršavanje plana transformacije Deutsche Telekoma. Od lipnja 2020. Michael vodi odjel za rješenja za pametne gradove unutar tvrtke Deutsche Telekom IoT GmbH gdje nadgleda projekte „s kraja na kraj” (end-to-end) za pametne gradove (Smart City) tvrtke Deutsche Telekom.

Preuzmite ulaznicu
Predavači
Preuzmite besplatnu ulaznicu i pratite program Digital Takeovera