Luka Posedi

Direktor Službe za digitalizaciju i nove tehnologije

Luka ima četrnaest godina iskustva u industriji osiguranja, od čega devet u marketingu. Specijalizirao se u digitalnom marketingu s fokusom na prodaju proizvoda osiguranja i upravljanje online kampanjama. Posljednjih godinu i pol direktor je Službe za digitalizaciju i nove tehnologije, zadužen za sve UNIQA digitalne platforme, kao i implementaciju različitih projekata povezanih s tehnologijom

Što se trenutno događa u osigurateljnoj industriji u Hrvatskoj, kako se digitalno tržište osiguranja razvija i jesmo li za njega spremni, što nas tek čeka na polju InsureTecha? Luka će dati odgovore na ta, ali i druga pitanja vezana osiguranje na ovogodišnjem Digital Takeoveru.

UNIQA osiguranje dio je UNIQA grupe, jedne od vodećih osigurateljnih grupa u Austriji te Srednjoj i Istočnoj Europi. U Hrvatskoj uspješno posluje već 21 godinu. Posebna briga posvećuje se uvođenju novih tehnoloških rješenja, usavršavanju poslovnih procesa te kvalitetnoj i brzoj isplati šteta, čime se, između ostaloga, bavi Luka.

Preuzmite ulaznicu
Predavači
Preuzmite besplatnu ulaznicu i pratite program Digital Takeovera