Jean Jacques Vandenheede

Boss of my own destiny

Jean Jacques Vandenheede svoju je karijeru proveo kao viši analitičar i konzultant maloprodajne industrije za Nielsen Europe. Na toj se poziciji koristio sveobuhvatnim resursima kompanije Nielsen na globalnoj razini, s posebnim naglaskom na Europu, kako bi utvrdio promjene koje utječu na industriju maloprodaje prehrambenih proizvoda.

Bavi se analizom formata trgovine i pokretača njihovih promjena te razmatra kako će se tržišta u budućnosti razvijati. Posebnu pažnju posvećuje novim pojavama u formatima i kanalima. Bavi se istraživanjem vlastitih trgovačkih robnih marki i diskonterskih trgovina u smislu reakcije i očekivanja kupaca.

Uvide i zaključke upotrebljavao je za poticanje rasprava o strategijama u maloprodajnoj industriji. Izazovnim perspektivama želi postići da timovi gledaju izvan trenutačne i uobičajene situacije. Vodio je globalno istraživanje u kontekstu digitalne maloprodaje pod nazivom Agenda 20-25. Tim se projektom stvaraju nove mogućnosti i za proizvođače i za trgovce. Jedna od njegovih mantri je „Sam si tvorac svoje sudbine!”

Nakon 41 godine provedene u tvrtki Nielsen i dalje strastveno i znatiželjno istražuje nove aspekte i perspektive u vezi s nevjerojatno prilagodljivim potrošačima.

Preuzmite ulaznicu
Predavači
Preuzmite besplatnu ulaznicu i pratite program Digital Takeovera