Jan Štedul

Jan Štedul, Knowledge discovery expert, Mindsmiths, natural born storyteller

Kreator metodologije insight hacking koja se koristi za preslikavanje mozga ljudskih stručnjaka u digitalne sustave.

Janov doprinos umjetnoj inteligenciji uvelike se oslanja na bogato životno i radno iskustvo, poglavito rad u medijima, istraživačko novinarstvo, produkcija mega projekata za TV te internacionalni konzalting u IPTV i cable industriji. Jan je aktivni kreator video sadržaja i vizualnih signala s ciljem inspiracije i motivacije čovjeka u interakciji s umjetnom inteligencijom, a često i moderira razna događanja, panel-diskusije i konferencije. 

Na Digital Takeoveru Jan Stedul je moderator na panelu „AI Decoded''. U razgovoru sa stručnjacima i poduzetnicima koji na primjeni umjetne inteligencije grade svoje poslovne modele demistificirat će neke od najvećih zabluda o AI-u. Kako oni primjenjuju umjetnu inteligenciju za rješavanje konkretnih problema, kakvu to vrijednost dostavlja svakodnevnom čovjeku te ima li Hrvatska ikakvu šansu u borbi svjetskih divova Amerike i Kine za prevlast u umjetnoj inteligenciji, doznat ćemo kroz dinamičan razgovor s nekim od vodećih ljudi iz hrvatskog AI svijeta.

Kako velike kompanije mogu integrirati umjetnu inteligenciju u svoje poslovanje na siguran način? Je li vaša tvrtka spremna za AI? Postoje li zanimanja koje umjetna inteligencija neće promijeniti? Kako će izgledati naš život i rad u sljedećih dvadeset godina? Odgovore na ova goruća pitanja bit će otkrivena za vrijeme panela AI Decoded na Digital Takeoveru.

Preuzmite ulaznicu
Predavači
Preuzmite besplatnu ulaznicu i pratite program Digital Takeovera