Izet Ždralović

Izvršni direktor firme Microblink

Microblink razvija softverske proizvode i tehnologiju temeljenu na umjetnoj inteligenciji za čitanje teksta kamerom mobilnog uređaja. Te softverske proizvode druge tvrtke uključuju u svoje aplikacije kako bi pojednostavile unos podataka u procesu kao što je plaćanje računa ili identifikacija korisnika na daljinu.

Svoje iskustvo u prodaji, marketingu i rukovodstvu Izet je ostvario kroz školovanje i rad u Hrvatskoj i Americi. Stekao je široku perspektivu o tech tržištu i sposobnost prepoznavanja inovativne tehnologije koje mijenjaju i utječu na naš životni stil. Izet smatra da tehnologiju treba koristiti za pojednostavnjenje procesa i rješavanje problema u našoj svakodnevici.

Izet ima diplomu prvostupnika iz primijenjene znanosti u menadžmentu u turizmu, hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima (Service Management) s američkog sveučilišta Rochester Institute of Technology (Dubrovnik) i diplomu magistra iz rukovodstva u menadžmentu u turizmu, hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima (Service Management) sa sveučilišta Rochester u New Yorku (SAD).

Preuzmite ulaznicu
Predavači
Preuzmite besplatnu ulaznicu i pratite program Digital Takeovera