Ivan Mrvoš

Predsjednik Uprave i izvršni direktor tvrtke Include

Predsjednik Uprave i izvršni direktor tvrtke Include – vodećeg Europskog proizvođača pametne urbane opreme. Osnivač je i većinski vlasnik tvrtke, koja je od 2014. godine narasla iz sobe od 10m2 u jednu od najvećih tvrtki za proizvodnju pametne urbane opreme u Europi.

Odgovoran za tim od 50 profesionalaca koji rade na razvoju, prodaji i proizvodnji uzbudljivih tehnoloških proizvoda koji se trenutno prodaju na 50 svjetskih tržišta. 2014. godine završio je srednju školu s titulom tehničara za mehatroniku. Iste je godine započeo studij računarstva na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje (FESB) u Splitu. Na kraju druge godine studija (2016.), odlučio je prekinuti studij, jer se tvrtka snažno razvijala i zahtijevala je potpunu predanost. 2018. godine započeo je Executive MBA studij na Visokom učilištu Algebra u Zagrebu.

Osvojio je desetke domaćih i međunarodnih nagrada s Includeom, uključujući 'Najbolji hrvatski startup', 'EUTop50', 'Najbolje IoT rješenje', 'Najbolje rješenje za pametne gradove' itd. U 2017. godini osvojio je nagradu za hrvatskog 'Osnivača godine' dodijeljenu od strane CESAwards. 2015. godine također je nominiran za 'Osobu godine' od strane Večernjeg lista. U 2019. godini magazin Forbes uvrstio ga je na svoju godišnju ’30 Under 30' listu za Europu u kategoriji ' Manufacturing & Industry’.

Preuzmite ulaznicu
Predavači
Preuzmite besplatnu ulaznicu i pratite program Digital Takeovera