Emil Tedeschi

Predsjednik Uprave Atlantic Grupe

Emil Tedeschi predsjednik Uprave Atlantic Grupe, vodećeg proizvođača i distributera hrane i pića u jugoistočnoj Europi. Osnivač je i većinski dioničar tvrtke koja se od 1991. godine razvila iz lokalnog hrvatskog distributera u jednu od najvećih i najdinamičnijih kompanija u regiji i ambicioznog aktera na međunarodnom tržištu.

Tijekom svoje karijere Emil je dobio nekoliko prestižnih nagrada za svoja poslovna dostignuća, kao i državno odlikovanje Predsjednika Republike za posebne zasluge u gospodarstvu. Godine 2012. organizacija Mass Media International dodijelila mu je regionalnu nagradu „Business Personality 2012”.

Sudjelujući u radu ključnih tijela u procesu pridruživanja EU-u Emil Tedeschi bio je aktivno uključen u proces približavanja Hrvatske Europskoj uniji i standardima koje članstvo podrazumijeva. Bio je član saborskog Odbora za praćenje pregovora o pristupanju RH u Europsku uniju i Gospodarsko-socijalnog vijeća. Aktivno pruža podršku ne samo ekonomskom, već i društvenom i kulturnom razvoju u regiji.

Preuzmite ulaznicu
Predavači
Preuzmite besplatnu ulaznicu i pratite program Digital Takeovera