Edi Sinovčić

Suosnivač je i glavni tehnološki direktor tvrtke TIMEbit

On je arhitekt i savjetnik za blockchain tehnologiju koji voli „kvariti stvari”. Ako se nešto čini nerješivim, to je onda ono čime će se on pozabaviti. U svakodnevnom radu pokreće ga izgradnja novih blockchain rješenja, ali i pomicanje granica na postojećim.
Vrlo je ponosan na projekte koje je radio na platformama Ethereum i Hyperledger te je zagovornik pluraliteta mišljenja (nijedno jedinstveno rješenje nije najbolje za sve mogućnosti uporabe).

Trenutačno su mu najveće strasti obrazovanje razvojnih inženjera za blockchain tehnologiju i unapređenje postojećih internetskih rješenja i njihovo glatko integriranje s blockchain rješenjima.
Držao je predavanja na mnogim međunarodnim susretima i konferencijama. Njegov je životni moto: „Uvijek ispitujte granice jer bi u suprotnom život bio dosadan.

”U bliskoj će budućnosti TIMEbit pokazati da je blockchain tehnologija postala dovoljno zrela da se može upotrebljavati u proizvodnom okruženju za primjenu u stvarnom životu.

Swip.work prva je aplikacija u regiji kojom se pokazuje kako se blockchain tehnologija može integrirati s progresivnom internetskom aplikacijom kako bi se postiglo bolje korisničko iskustvo nego ikad prije.
Edi Sinovčić, CTO u tvrtki TIMEbit, vodeći je blockchain arhitekt i pionir u razvoju aplikacija koje se koriste suvremenim tehnologijama.

Gost je i predavač na brojnim domaćim i svjetskim konferencijama, vodi svoje Meetup grupe i na taj način pokušava približiti blockchain tehnologiju svima koje ona zanima.

Preuzmite ulaznicu
Predavači
Preuzmite besplatnu ulaznicu i pratite program Digital Takeovera