Dr. Morgaine Gaye

Futurologinja u području hrane

Dr. Morgaine Gaye futurologinja je specijalizirana za prehrambenu industriju i autor prve zbirke radova o istraživanjima o prehrambenim trendovima pod nazivom bellwether: Food Trends. Ima i vlastitu liniju proizvoda funkcionalne hrane koja se zove Dr Gaye, a moguće ih je kupiti u cijelom svijetu putem interneta.

Morgaine promatra hranu i hranjenje iz različitih perspektiva: društvene, kulturne, gospodarske, geopolitičke te iz perspektive trendova i brendiranja. Bavi se savjetovanjem vodećih prehrambenih tvrtki i proizvođača hrane nudeći im informacije o trendovima prilagođene njihovim potrebama i ideje za razvoj novih proizvoda.

Također, predviđa trendove do 10 godina u budućnosti i bavi se teksturama, brendiranjem, pakiranjem i motivacijom potrošača. Morgaine obično sastavlja posebne prezentacije kojima želi nadahnuti i iznenaditi one kojima će je predstaviti, a prezentacija u trajanju od jednog sata sadrži otprilike 220 fotografija.

Iako Morgaine uglavnom radi za brendove u području hrane i pića, bavi se savjetovanjem i mnogih tehnoloških kompanija koje se bave proizvodima najmodernije tehnologije kao što su Panasonic, Siemens, Samsung, DeLonghi, Braun, BMW i Airbus. Dizajneri i inženjeri tih brendova koriste se Morgaineinim predviđanjima o trendovima kako bi se inspirirali za proizvodnju svojih budućih proizvoda. Amazonova internetska trgovina „Shop the future” nudi Morgaineina predviđanja o tome kako će izgledati razni trendovi zabave i darivanja u tehnološki naprednoj budućnosti 2050. godine.

Preuzmite ulaznicu
Predavači
Preuzmite besplatnu ulaznicu i pratite program Digital Takeovera