DigitalTakeover 2019.

U Zagreb dolazi europski lider iz IT inovacija

Mark Raben, tehnološki direktor SAP-a za Središnju i Istočnu Europu, radi s klijentima, partnerima i sveučilištima te pomaže tvrtkama da transformiraju svoje poslovanje.
Mark Raben

Na najveću regionalnu konferenciju Digital Takeover, koja će se održati 12. ožujka u Cinestaru zagrebačkog Branimir Centra, stiže svjetski stručnjak iz sfere IT poslovanja, Mark Raben, tehnološki direkor SAP-a za Središnju i Istočnu Europu i jedan od lidera u području B2B IT inovacija. Raben na sadašnjoj poziciji u SAP-u radi s klijentima, partnerima i sveučilištima te pomaže tvrtkama da transformiraju svoje poslovanje te ga unaprijede uz pomoć tehnologije.

Raben na brojnim događanjima i konferencijama često predaje o temama vezanim uz nove tehnologije, korisničko iskustvo i digitalnu transformaciju, a nerijetko je i u ulozi moderatora koji kao sugovornike ima neke od najvećih tehnoloških i inovacijskih stručnjaka. Strastveni je govornik o temama vezanima za nove tehnologije, razvoju korisničkog iskustva, design thinkingu, storytellingu i strategijama SAP-a, a upravo će to sve podijeliti i s posjetiteljima na konferenciji Digital Takeover koja ova godine poseban fokus stavlja upravo na edukaciju, inspirativne primjere i uspješna konkretna rješenja za razvoj kompanija koje se digitalnom preobrazbom mogu u punom kapacitetu tržišno pozicionirati te biti efikasni u postupku i efektivni u rezultatu.

Ovaj IT stručnjak na konferenciji će govoriti o tome kako organizacije u cijelom svijetu ulaze u eru transformacije poslovnih modela u kojoj je ključni element inovacija. Objasnit će kako preoblikovati svoje poslovanje i nadmašiti svoju konkurenciju koristeći se tehnologijama kao što su strojno učenje, big data, IOT i Blockchain. Posjetitelji će u Rabenovom predavanju saznati strategije i primjere koje primjenjuju napredne tvrtke te kako se koriste tehnologijom za ostvarivanje vrhunskih poslovnih inovacija, a otkrit će im i nove načine na koje mogu preoblikovati iskustvo svojih korisnika, razviti samostalnost zaposlenika i povezati svoje resurse i mreže na načine koji dosad nisu bili mogući.

Raben je dobitnik ovogodišnje nagrade Hasso Plattner Founders’ Award, najveće godišnje priznanje pojedincima ili timovima u SAP-u, za postignuća u području korisničkog iskustva koja temeljno mijenjaju njihov angažman čime je potvrdio status vodećeg stručnjaka u toj megakompaniji. Inače, SAP je osnovan prije 46 godina, a tvrtka je danas svjetski lider u razvoju aplikacija za poslovnu suradnju. Njihovi softveri pomažu u pojednostavljenju procesa i pružaju mogućnost uporabe podataka u stvarnom vremenu kako bi kompanije mogle predvidjeti ponašanje svojih kupaca. SAP trenutno ima formiranih preko stotinu inovacijskih i razvojnih centara širom svijeta u kojima stručnjaci razvijaju najnovije tehnologije.

    Organizator

    Ekskluzivni edukacijski partner