DigitalTakeover 2017.

Kako Viberov šef iz Rusije vidi viziju digitalne revolucije

Evgeniy Roshchupkin zadužen je za razvoj usluga unutar Vibera kao i za planiranje marketinških kampanja, a pod njegovim vodstvom broj korisnika Vibera u Rusiji se utrostručio
Evgeniy Roshchupkin_Viber

Na najvećoj regionalnoj konferenciji o digitalnim trendovima Digital Takeover predstavit će se vodeći globalni i digitalni stručnjaci te podijeliti sa sudionicima svoja praktična znanja i vještine. Stručni program konferencije organizator 24sata upotpunio je s još jednim poznatim stručnjakom –  Evgeniy Roshchupkin, voditelj poslovanja Vibera za Rusiju i CIS regiju, sljedeći je predavač koji će sudionicima predstaviti svoju viziju digitalne revolucije.

Evgeniy je zadužen za razvoj usluga unutar Vibera kao i za planiranje marketinških kampanja, a pod njegovim vodstvom broj korisnika Vibera u Rusiji se utrostručio. Prije pridruživanja u Viberov tim, Evgeniy je vodio odjel marketinga Red Bulla na području Ukrajne i CIS-a. Diplomirao je ekonomiju na Sveučilištu Plekhanov te je završio EMBA program na Sveučilištima Illinois i Warsaw. S preko 15 godina iskustva u području brend marketinga i komunikacija etabliran je kao stručnjak u području digitalne komunikacije te će se pridružiti konferenciji gdje će održati zanimljivo predavanje o Viberovoj ulozi u digitalnoj (r)evoluciji.

Kako biste saznali više o revoluciji koja stiže priključite se i vi Digital Takeoveru – najvećoj digitalnoj konferenciji na ovom području. U zagrebačkom Cinestaru u Branimir centru 14. ožujka 2017. okupit će se stručnjaci iz različitih područja te razgovarati o aktualnim temama. Neke od njih bit će content marketing, native oglašavanje, influenceri, big data, video i mnoge druge. Uz predavanja na određenu temu, održat će se paneli i diskusije te razne radionice koje će voditi eksperti u digitalnom marketingu.

U prodaji su kotizacije u ograničenoj količini po cijeni od 2.500 kn, u čiju cijenu je uključeno sudjelovanje na svim predavanjima, panelima i ostalim programskim formatima konferencije kao i konzumacije za vrijeme ručka i pauza za kavu tijekom trajanja konferencije.

Digital Takeover podržali su: