DigitalTakeover 2017.

Ispred svih: Portal 24sata.hr oborio čak dva nova rekorda!

Nakon što smo u listopadu prešli 
magičnih 1,505.000 čitatelja, u studenom smo tu razliku povećali - na 1,512.000. 24sata.hr je imao gotovo 106 milijuna pregleda stranica
Digital Takeover 2017

U listopadu je 24sata.hr ostvario apsolutni rekord na hrvatskom internetskom prostoru – čak 1,505.451 stvarni korisnik posjetio je naš portal, što nikad ni jednom portalu u Hrvatskoj nije pošlo za rukom, tako smo se hvalili početkom studenog.No dobre vijesti za 24sata nastavile su se i u studenom.

Prema najnovijim podacima Gemiusa 24sata mjesec je završio s fantastičnih 1.512.559 jedinstvenih korisnika. Uz čarobnu brojku stvarnih korisnika, 24sata.hr je imao gotovo 106 milijuna pregleda stranica, a u tim parametrima prvi pratitelji na Gemiusovoj listi imaju gotovo 20 posto lošije rezultate. No osim toga 24sata je opet pobijedio sam sebe te je broj pregleda stranica porastao sedam posto u odnosu na listopad. Ukratko, sve brojke u glavnim parametrima kojima se mjeri posjećenost internetskih portala potvrđuju neupitnu dominaciju 24sata.hr.

Najjača medijska kuća u Hrvatskoj, 24sata, tako iz mjeseca u mjesec ruši nove rekorde na svim svojim platformama. Veliki uspjeh redakcija kontinuirano postiže i u produkciji jedinstvenog videosadržaja.

Svakoga dana na portalu se emitiraju videovijesti, gledatelji uživaju u videospecijalima, a emitiramo nekoliko prijenosa uživo na našim Facebook stranicama 24sata i 24sata video. Naši video sadržaji svakog mjeseca imaju milijune pregleda i konstantno postavljaju nove granice. Samo naše video vijesti mjesečno pregleda više od 1,5 milijuna ljudi na webu te dvostruko više na našoj Facebook stranici. Izuzetno nam je visoka i gledanost live intervjua koje svakoga dana emitiramo na Facebook stranici 24sata. Rekorderi u gledanosti studijskih emisija bili su gosti koji su u našem studiju komentirali izbore za američkog predsjednika. Te emisije imale su preko 100.000 gledatelja.

Vrlo bitan kotačić tu su i naši fanovi na Facebooku, kojih ima više od 1,7 milijuna, što je najveći broj fanova koji neki hrvatski medij ima na najvećoj društvenoj mreži u svijetu.

Portal 24sata.hr je na vrhu Gemius ljestvice još od lipnja 2013., a za ostati na vrhu više od tri godine redakcija ulaže veliki trud te inzistira na kvaliteti i razvoju. Prvi smo probili i granicu od milijun stvarnih korisnika 2012. godine. No iz kuhinje 24sata i Styrije u studenom smo pustili još jednu poslasticu.

– Ispričaj svoju priču, to je otprilike moto BlogBustera, nove platforme na kojoj Styria, vodeća medijska kompanija u Hrvatskoj, okuplja najzanimljivije domaće autore, blogere i komentatore, ali i sve one koje će iz vedra neba ‘puknuti’ inspiracija pa će poželjeli svoje iskustvo podijeliti na mreži s rekordnih milijun i pol jedinstvenih korisnika mjesečno.
Brojke su pokazatelj da vi čitatelji to doista znate cijeniti.

I hvala vam na tome, mi ćemo se truditi biti još bolji, moderniji i kvalitetniji. Za vas.

Digital Takeover podržali su: