DigitalTakeover 2017.

Digitalni alati doktora Skibickog na Digital Takeoveru

Njemački profesor Klemens Skibicki prezentirat će promjene koje uzrokuje digitalizacija, zašto se ona događa i kojim će se smjerom razvijati.
Skibicki

Digital Takeover je najveća regionalna konferencija o digitalnim trendovima na kojoj će vodeći globalni i regionalni stručnjaci predstaviti najnovije trendove iz područja digitalnog poslovanja, marketinga i medija. 24sata je 2015. godine pokrenuo Digital Takeover inovativnu edukacijsku platformu kako bi se potaknula transformacija hrvatske digitalne scene, a uspjeh do sad održanih konferencija motivirao je organizatora da i u 2017. ponovo okupi najjače digitalne headlinere na jedno mjesto koji će održati predavanja i podijeliti ideje sa sudionicima.

Jedan od predavača s internacionalnim iskustvom je i prof.dr. Klemens Skibicki – autor šest knjiga o digitalnom razvoju i društvenim mrežama u kojima na jednostavan način opisuje razvoj ovih tehnoloških fenomena. Ovaj doktor povijesti ekonomije od 2004. godine predaje marketing u Cologne Business School u Njemačkoj, a bavi se i savjetovanjem velikih globalnih kompanija i menadžera seniora kako bi držali korak sa stalnim i brzim razvojem digitalnih tehnologija. Prof.dr. Skibicki svojim radom povezuje znanost, politiku i digitalnu transformaciju koje inkorporira u lanac vrijednosti organizacije.

Kako bismo razumjeli koje to strukturalne promjene uzrokuje digitalizacija, zašto se događa i kojim će se smjerom razvijati potrebno je zaboraviti sve što smo naučili tijekom doba masovne komunikacije. Ovaj fenomen Skibicki naziva “mentalna transformacija” te će o njemu i digitalnim alatima koji su nužni za uspješnije shvaćanje potrebe klijenata govoriti na Digital Takover konferenciji.

Više o razvoju komunikacijskih vještina u digitalnom svijetu možete čuti 14. ožujka 2017. godine u zagrebačkom Cinestaru u Branimir centru na najvećoj regionalnoj digitalnoj konferenciji – Digital Takoveru.

 

 

Digital Takeover podržali su: