YouTuberica i influencerica

Petra Dimić

Petra Dimić
Petra Dimić, poznata kao SaamoPetraa, jedna je od najpoznatijih YouTuberica u regiji te je članica JoomBoos mreže. Na YouTubeu je prati preko 130.000 pretplatnika dok je na Instagramu prati više od 300.000 pratitelja. Voditeljica je Videostara – prvog YouTube talent showa na svijetu te je glumila u prvoj regionalnoj YouTube seriji – Isti san.

Zajedno s Davorom Gerbusom osniva fan grupu Justin Biebera u Hrvatskoj koja je brzo prerasla u zajednički YouTube kanal thelazyWAVE koji će ubrzo dostići 200.000 pretplatnika.

Do sada je snimila preko 220 videa za YouTube. Ambasador je VIP-a i Coca-Cole već drugu godinu za redom za koje je snimila niz native videa.

Na Digital Takeover konferenciju Petra dolazi kao jedna od sudionica panela u čijem će fokusu biti influencer marketing. Na gotovo svim konferencijama slušamo marketinške stručnjake o tome kako i zašto koristiti influencere u svojim kampanjama. Ali što o tome imaju reći influenceri? Što oni misle da je ključno za uspjeh kampanje s influencerima? Kakav treba biti oglašivač prema influenceru?

Influenceri utječu na današnje društvo u velikim razmjerima te odlučuju o potrebama i željama svojih pratitelja. Izloženi su raznim mišljenjima i utječu na mnoge. Oni su graditelji trendova i oblikuju razna mišljenja – o jačini influencera možda najbolje govori nedavni događaj kada je Kylie Jenner sa samo jednim svojim tweetom drastično srušila vrijednost Snapchata.

Naši panelisti odgovorit će na pitanja kako je to biti influencer, kako je to utjecati na druge i graditi trendove? Kako gledaju na novi trend u kojem klijenti nerijetko za svoje kampanje uzimaju influencere s manjim brojem pratitelja ali onih ciljanih, s većom platežnom moći? Koliko se trendovi u Hrvatskoj razlikuju od onih globalnih?

Više o Petri saznajte ovdje.