Glavni savjetnik za tehnologiju i Voditelj odjela Digital Enterprise Platform za regiju SAP EMEA

Kenneth Stevens

Kenneth Stevens
Zahvaljujući iskustvu u poslovnom upravljanju i istinskoj strasti prema tehnološkim inovacijama, Kenneth se prije više od 18 godina, odmah nakon diplomiranja, logičnim slijedom zaposlio u tvrtki SAP.

Otada je uspješno radio na nekoliko vodećih pozicija u odjelu za korisničku podršku tvrtke SAP za regiju EMEA (Europa, Bliski istok i Afrika), dajući uvijek sve od sebe u cilju postizanja vrhunskog korisničkog iskustva. Uz trenutnu poziciju Voditelja odjela Digital Enterprise Platform za regiju EMEA, Kenneth je preuzeo i ulogu glavnog tehnološkog savjetnika na domaćem tržištu – Belgija i Luksemburg – pri čemu pruža podršku lokalnim klijentima i partnerima u pogledu prijelaza na digitalno gospodarstvo.

U svom predavanju, Kenneth Stevens govorit će o glavnim alatima koje tvrtke moraju istražiti i iskoristiti kako bi svoje poslovanje učinile inteligentnijim. Objasnit će važnost razumijevanja podataka, automatizacije i autonomije, otvorenosti, napredne interakcije ljudi i strojeva te platformi za poslovanje – i načine na koje mogu utjecati na zaposlenike, korisnike i partnere te što im mogu omogućiti u digitalnom dobu.