Voditelj razvoja poslovanja, Styria Data Science

Davor Aničić

Davor Aničić
Voditelj razvoja poslovanja Styria Data Science tima, koji radi u području primjene računalnog vida i obrade prirodnog teksta u digitalnom izdavaštvu, s više od 15 godina iskustva u telekomunikacijama, e-trgovini i digitalu.

Iskusan u korporativnom, akademskom i start-up okruženju. Ima poduzetničko iskustvo iz prve ruke kao poduzetnik, ali i kao investitor, široko razumijevanje poslovanja i razvoja softvera u raznim industrijama kao što su telekomunikacije, financije, istraživanje i razvoj bazirani na znanosti, digitalno izdavaštvo i e-trgovina. Posjeduje više od 10 godina iskustva rada u marketingu te više od 5 godina u IT-u, osobno iskustvo pisanja nekoliko patenata i razvoja poslovanja iz inovacija. Zaljubljenik je u tehnologiju s misijom pretvaranja ideja u uspješne proizvode na tržištu.

Na Digital Takeover konferenciji Davor će objasniti kako će umjetna inteligencija promijeniti sve. Umjetna inteligencija već danas mijenja mnoge industrije i način na koji koristimo njihove proizvode – medijsku industriju među prvima. Styria Data Science tim je istovremeno duboko uronjen u medijsku industriju i umjetnu inteligenciju te već više od tri godine mijenja način na koji čitatelji konzumiraju digitalne sadržaje. Sve je to tek početak promjene koju je Styria Data Science tim započeo i koja ubrzano dolazi.

Više o Davoru.