Glavni analitičar tvrtke Futurum Reasearch i CEO Broadsuite Media grupe

Daniel Newman

Daniel Newman
Daniel Newman glavni je analitičar tvrtke Futurum Reasearch, koja se bavi tehnologijom, digitalnim inovacijama i strategijama, i CEO u Broadsuite Media Groupu, koja je strateški partner za medije, marketing i kreiranje sadržaja. Radi s najvećim svjetskim tehnološkim brendovima koji istražuju digitalnu transformaciju i njezin utjecaj na poduzetništvo.

Od big date, IoT-a i cloud computinga, Newman stvara veze između poslovanja, ljudi i tehnologije koje su potrebne da bi tvrtke imale najveću korist od svojih tehnoloških projekata. Njegove se ideje redovito prenose u stotinama prestižnih svjetskih medija kao što su: London Times, CIO Review magazin i CNBC, a piše i za portale Forbes, Entrepreneur i Huffington Post. Profesor je na specijalističkom i diplomskom studiju, a svake godine održava razna predavanja diljem svijeta dijeleći svoju viziju o ulozi koju će tehnologija imati u našoj budućnosti.

Autor je šest bestselera, a tema njegova predavanja na Digital Takeoveru temeljena je na njegovoj zadnjoj knjizi “Futureproof: 7 ključnih stupova za uspjeh digitalne transformacije”.

“Futureproof” predstavlja sedam operativnih stupova koji pomažu organizaciji da ubrza digitalnu transformaciju, upravlja promjenama i pretvori promjene u neumorni motor za nove mogućnosti.

Nekad velike i uspješne tvrtke poput Kodaka i Xeroxa podlegle su valu novih tehnologija i nisu se uspjele nositi s tempom i opsegom promjena. Digitalna transformacija ključ je za preživljavanje tvrtki, ali ona ne predstavlja samo ulaganje u tehnologiju.

Daniel Newman u svojem će nam predavanju otkriti tajne digitalne transformacije najuglednijih svjetskih kompanija te kako one grade svoju stabilnost u vremenu stalnih promjena.

Više o Danielu saznajte ovdje.