O događaju

Digital Takeover

je inovativna edukacijska platforma pokrenuta 2015. godine s ciljem transformacije hrvatske digitalne scene, ali i povećanja ukupnog postotka ulaganja u digital.
Foto: Digital Takeover

Ova jedinstvena platforma u organizaciji 24sata u kratkom vremenu postaje centralno mjesto za digitalnu komunikaciju najutjecajnijih decision-makera s domaćeg tržišta. Digital Takeover prati strategiju 24sata i kao prvi takav projekt u Hrvatskoj potvrđuje lidersku ulogu 24sata u tom području.

Ideju digitalne transformacije i poruku o važnosti ulaganja u digitalno oglašavanje prenosimo kroz niz evenata, predavanja i workshopova uz neprestanu medijsku pažnju koju dajemo ovoj temi. Digital Takeover je, na više od 10 evenata do sada, okupio preko 1.500 sudionika. U ožujku 2017. održana je i najveća regionalna digitalna konferencija na kojoj su se okupili svi vodeći digitalni stručnjaci.

 

 

ŠTO VAS OČEKUJE U 2018.?

Digital Takeover u 2018. godini donosi širu sliku digitalne transformacije, naglašava važnost praćenja trendova u digitalu, te donosi konkretna rješenja i savjete za kreiranje održive digitalne kulture. Govorit će se o važnosti ulaganja u digitalno poslovanje, te učiti kako se nositi sa svijetom neprestane inovacije: istraživanjem, analiziranjem, te pružanjem primjera i načina na koji su digitalna transformacija, disrupcija, inovacija i experience ekonomija promijenili i nastavljaju mijenjati način na koji se odvija business danas.

S još bogatijim programom i renomiranim predavačima, fokus konferencije u 2018. jest ljudski faktor u digitalnoj transformaciji, te način na koji treba slušati korisnika i pristupati mu u eri u kojoj je praćenje inovacija u tehnologiji i praćenje navika korisnika neizbježno. Više detalja o Digital Takeover konferenciji u 2018. otkrivamo uskoro.

Misija Digital Takeovera je osnaživanje aktivne uloge i primjene znanja pojedinca u kulturi neprestane disrupcije, transformacije i inovacije, uz snažan utjecaj na podizanje svijesti o važnosti digitalnog društva u cjelini. Edukacija tržišta kroz primjere uspješne prakse svjetskih stručnjaka i konkretna rješenja, te uvid u trendove u doba neprestane disrupcije.

Tvrtkama želimo pružiti konkretan know-how i alate za kreiranje transformacijske kulture u doba digitalizacije.

 

DIGITAL TAKEOVER 2017.

U ožujku 2017. godine Digital Takeover platforma okupila je više od 700 najutjecajnijih decision makera s našeg tržišta. Pogledajte galeriju 2017.

Digitalnu transformaciju, content marketing, native oglašavanje, influencere, big data, video kao i ostale trendove i znanja iz struke predstavilo je 18 međunarodnih i domaćih predavača.

U programu koji je trajao više od 10 sati, uz niz radionica i panel diskusija, svoja predavanja održali su: generalni direktor Ubera za istočnu i centralnu Europu – Rob Khazzam, voditelj poslovanja Vibera za Rusiju i CIS regiju – Evgenijy Roshchupkin, Damian Huba – voditelj Google tima za media buying rješenja u Centralnoj i Istočnoj Europi, Klemens Skibicki – konzultant u području digitalne transformacije, te brojni drugi stručnjaci.

O DIGITAL TAKEOVER PLATFORMI

Do sada se Digital Takeover predstavio na 10 evenata i konferencija, okupio više od 1.500 sudionika i brojne digitalne stručnjake koji su s nama podijelili najnovije trendove iz digitala. Organizator Digital Takeovera je 24sata, najutjecajniji hrvatski medijski brand koji je ovu platformu pokrenuo upravo s ciljem transformiranja domaće digitalne scene.