O događaju

Digital Takeover

je inovativna edukacijska platforma pokrenuta 2015. godine s ciljem transformacije hrvatske digitalne scene, ali i povećanja ukupnog postotka ulaganja u digital.
DT2018-467_IGK_020218

Digital Takeover je inovativna edukacijska platforma pokrenuta 2015. godine s ciljem transformacije hrvatske digitalne scene, ali i povećanja ukupnog postotka ulaganja u digital.

Ova jedinstvena platforma u organizaciji 24sata u kratkom vremenu postaje centralno mjesto za digitalnu komunikaciju najutjecajnijih hrvatskih decision-makera. Digital Takeover prati strategiju 24sata i kao prvi takav projekt u Hrvatskoj potvrđuje lidersku ulogu 24sata u tom području.

Ideju digitalne transformacije i poruku o važnosti ulaganja u digitalno oglašavanje prenosimo kroz niz evenata, predavanja i workshopova uz neprestanu medijsku pažnju koju dajemo ovoj temi. Digital Takeover je, na više od 10 evenata do sada, okupio preko 3.000 sudionika.

Nakon izuzetno uspješnog prvog izdanja najveće regionalne konferencije u ožujku 2017. godine, u 2018. još smo jednom okupili sve vodeće digitalne stručnjake. Posjetitelji su imali priliku doživjeti širu sliku digitalne transformacije, čuti o važnosti praćenja trendova u svijetu digitala, a prezentirali smo i konkretna rješenja i savjete za kreiranje održive digitalne kulture u kompanijama.

 

ŠTO VAS OČEKUJE U 2019.?

Misija Digital Takeovera je osnaživanje aktivne uloge i primjene znanja pojedinca u kulturi neprestane disrupcije, transformacije i inovacije, uz snažan utjecaj na podizanje svijesti o važnosti digitalnog društva u cjelini. Educiramo tržište kroz primjere uspješne prakse svjetskih stručnjaka i konkretna rješenja te uvid u trendove u doba neprestane disrupcije. Tvrtkama želimo pružiti konkretan know-how i alate za kreiranje transformacijske kulture u doba digitalizacije.

Digital Takeover 2019. donosi još bogatiji program s renomiranim domaćim i internacionalnim stručnjacima i liderima digitalne transformacije te prezentira širu sliku digitalne transformacije i najnovije trendove. Poseban fokus konferencije stavljen je na edukaciju, inspirativne primjere i uspješna konkretna rješenja za razvoj kompanija koje se digitalnom preobrazbom mogu u punom kapacitetu tržišno pozicionirati te biti efikasni u postupku i efektivni u rezultatu. Više detalja o Digital Takeover konferenciji u 2019. otkrivamo uskoro.

DIGITAL TAKEOVER 2018.

DT platforma u ožujku 2018. godine drugi put je okupila najutjecajnije decision makere s našeg tržišta i brojem sudionika od njih čak 1.300 nadmašila prvo izdanje. Sudionici konferencije imali su priliku čuti čak 25 međunarodnih i domaćih predavača. Pogledajte galeriju 2018.

U 2018. fokusirali smo se na ljudski faktor u digitalnoj transformaciji te način na koji treba slušati korisnika i pristupati mu u eri u kojoj je praćenje inovacija u tehnologiji i navika korisnika neizbježno. Predavači su sudionicima prikazali širu sliku digitalne transformacije, nova i konkretna rješenja te savjete za kreiranje održive digitalne kulture na hrvatskom tržištu.

U programu koji je trajao više od 10 sati, uz niz radionica i panel diskusija, svoja predavanja održali su: Peter Corbett – osnivač digitalne agencije iStrategyLabs, Stephen Attenborough – komercijalni direktor Virgin Galactica, Daniel Newman – glavni analitičar tvrtke Futurum Reasearch i CEO Broadsuite Media grupe, Natalia Wiechowski – nagrađivana marketinška stručnjakinja za Bliski istok i Afriku te brojni drugi stručnjaci.

 

O DIGITAL TAKEOVER PLATFORMI

Do sada se Digital Takeover predstavio na više od 10 evenata i konferencija, okupio više od 3.000 sudionika i brojne digitalne stručnjake koji su s nama podijelili najnovije trendove iz digitala. Organizator Digital Takeovera je 24sata, najutjecajniji hrvatski medijski brand koji je ovu platformu pokrenuo upravo s ciljem transformiranja domaće digitalne scene.

 

    Organizator

    Ekskluzivni edukacijski partner