VR Pole

VR Pole je tvrtka koja proizvodi cjelovita interaktivna rješenja virtualne, mješovite i proširene stvarnosti za hotele, muzeje, galerije, sportske klubove, turističke objekte i druge inovativne tvrtke željne digitalizacije. Izrađuju 3D, 360 i VR animacije i proizvode, jedinstvena VR softverska rješenja i različite VR uređaje koji željena mjesta i događaje pretvaraju u očaravajuća iskustva virtualne stvarnosti. Na ovogodišnjem Digital Takeover-u tvrtka će predstaviti VR POLE, indoor i outdoor uređaj za prikaz lokacija u virtualnoj stvarnosti. VR POLE je „plod domaće pameti“, razvijen je u suradnji s Fakultetom strojarstva i brodogradnje, a kompletno softversko i animacijsko rješenje razvijeno je unutar kompanije.

Osim VR POLE-a, na ovogodišnjem Expo dijelu bit će prikazani i neki od ostalih proizvoda iz VR Pole portfolija poput interaktivnih podloga, AR aplikacija, NFC brošura…

Tvrtka vr pole d.o.o. se od svojih početaka bavi misijom da putem vlastitih tehnologija za projekciju virtualne stvarnosti (VR-a) omogući što većem broju ljudi interpretaciju kulturnih, povijesnih, budućih i umjetničkih događaja, neovisno o lokaciji na kojoj se nalaze. Kao svoja najveća dostignuća tvrtka navodi kvalifikaciju u TOP15 najboljih startup kompanija te ovogodišnju nagradu „STVARATELJI ZA STOLJEĆA" ZA DOPRINOS RAZVOJU PODUZETNIŠTVA U SREDNJOJ I JUGOISTOČNOJ EUROPI.

VR Pole je također dobitnik i Zlatne medalje za najbolju inovaciju u turizmu u 2018., a tvrtka je posebno ponosna da je njezin rad jedno vrijeme krasio naslovnicu najvećeg svjetskog turističkog portala Lonely Planeta.

Zahvaljujući prepoznatosti rada Europska unija sufinancira projekt kojim će Grad Zagreb u proljeće 2020. godine sa svojih 7 lokacija, postati prvi grad u svijetu s besplatnom VR turističkom turom. 

Preuzmite ulaznicu
Predavači
Preuzmite besplatnu ulaznicu i pratite program Digital Takeovera