Securitas transformacija

Securitas Hrvatska dio je vodeće međunarodne sigurnosne Securitas grupacije koja je brojnim tehnološkim inovacijama unazad desetljeće uvela usluge moderne zaštite pojedinaca i objekata na svjetskoj razini. Danas je Securitas Hrvatska inovativni lider na tržištu zaštite i sigurnosti, a njihova najnovija tehnološka rješenja koja uključuju kombinaciju ljudi i tehnologije poput pametne analitike za brojanje ljudi, temperaturnih skenera, TrueView Demographics kamera koje se temelje na skeniranju lica i zaštitara na Segwayu s body camom posjetitelji će imati prilike vidjeti i isprobati. 

Securitas Hrvatska predstavit će kamere s opcijom 'people counting' koje će brojati posjetitelje konferencije u stvarnom vremenu, termalne kamere koje prepoznaju ljude na temelju tjelesne temperature, a tijekom cijelog događanja na Digital Takeoveru zaštitar s kamerom kružit će lokacijom na Segwayu i posjetiteljima osigurati uvid kako izgleda moderna tjelesna zaštita u praksi te što je sve važno za cjelokupno sigurnosno rješenje u kojem ne smije ništa promaknuti. Posjetitelji će se moći zabavljati s cijelim nizom tehnoloških rješenja.

Industrija sigurnosnih usluga snažno se razvijala u posljednjih nekoliko desetljeća. Svjedoci smo važne tranzicije od zaštitara do časnika sigurnosti, a danas je posebno povećan naglasak na sigurnosti i korisničkoj usluzi, napredak u obuci i razvoju karijere te uvođenju tehnologije kao dijela cjelokupnog sigurnosnog rješenja. 

Preuzmite ulaznicu
Predavači
Preuzmite besplatnu ulaznicu i pratite program Digital Takeovera