Robokacija

Robokacija je tim stručnih edukatora - inženjera koji su osmislili svoj edukativni program za djecu temeljem iskustva rada u IT industriji.
Često ih pitaju “Zašto”? Jednostavno - žele promijeniti svijet i zato sanjaju velike snove. Njihov san je učiniti djecu samostalnima i odgovornima za svijet u kojem živimo.

Cilj im je uputiti djecu u svijet elektronike, programiranja i robotike prateći suvremene trendove, izazove i potrebe tržišta. Prema smjernicama kompanija kao što je Rimac Automobili i sveučilišta FER kreirali su proizvode koje djeca samostalno izrađuju i time usvajaju znanja i vještine budućnosti. Njihova metoda i pristup su priznati i od strane struke i roditelja - kao najsuvremeniji odgovor na probleme obrazovnog sustava i izazova budućnosti. U prilog tome idu i brojna priznanja i nagrade s državnih i međunarodnih natjecanja.

Unutar tri godine održali su preko 1500 radionica, imaju podršku 23 ravnatelja zagrebačkih osnovnih škola, te je kroz program prošlo više od 600 djece koja ih ocjenjuju najizvrsnijim ocjenama zadovoljstva.

Preuzmite ulaznicu
Predavači
Preuzmite besplatnu ulaznicu i pratite program Digital Takeovera