REVUTO

Subscription Manager

Odobrite, blokirajte ili odgodite plaćanje online pretplata s Revutom!     Jeste li ikada zaboravili otkazati “free trial” aplikacija koje ste instalirali, pa su vam za iste naplaćene pretplate? Poželjeli ste otkazati pretplatu na usluge koje mjesečno plaćate no to vam nije pošlo za rukom? Ne znate kada se servisi poput Deezera, Spotifyja i Adobea naplaćuju po vašem računu? Ne znate koju ste karticu upisali na koji servis, na nekim karticama nemate sredstava, neke su postale nevažeće, pa morate unositi nove kartice?

Revuto je servis za vas! Revuto je jedina “subscription manager” aplikacija s kojom ćete moći odobriti, blokirati ili odgoditi (snoozati) plaćanje pretplate na bilo koji servis u trenutku kada ta pretplata stigne na naplatu. Aplikacija će biti dostupna za korištenje u drugoj polovini 2020. godine, a na Digital Takeoveru bit će predstavljen Revuto servis te će svi sudionici konferencije koji naprave early sign up na Revuto dobiti vouchere s kodovima za mogućnost osvajanja Revutokena, točnije, kripto-novčića.

“Budući da korisnici već danas plaćaju desetke milijardi eura na online pretplate, točnije, u 2019. prema izvještajima TechCruncha potrošeno je 120 milijardi dolara na korištenje aplikacija i online pretplata te će iznos rasti, cilj nam je ponuditi aplikaciju uz koju će korisnici na jednom mjestu i na jednostavan način moći kontrolirati sve svoje pretplate, a u konačnici i sve ostale financije.

U doba kada sve vise servisa prelazi na model pretplata, u naglom porastu je i broj korisnika kojima takvi servisi u raznim ‘free trial’ i ‘subscription’ opcijama uzimaju novac bez njihove kontrole, pa bi Revuto servis trebao predstavljati i spas za njihove troškove”, ističe direktorica i osnivačica Revuta Miriam Belar. Stoga, ako želite imati potpunu kontrolu nad vlastitim financijama, prvenstveno kako biste spriječili neželjene troškove koji dolaze s pretplatama na razne servise, već se danas predbilježite na Revuto: https://revuto.com/

Preuzmite ulaznicu
Predavači
Preuzmite besplatnu ulaznicu i pratite program Digital Takeovera