Orqa

Orqa je tvrtka koja se bavi razvojem tehnologija za udaljeni vid iz prvog lica u stvarnom vremenu. Svojim je zaštitnim proizvodom - Orqa FPV.One naočalama, pomaknula granice do tad poznatih tehnoloških rješenja i inovacija i stvorila najrazvijeniji proizvod takvog tipa na svijetu.

Orqa FPV.One naočale koriste se za daljinsko upravljanje i prijenos video-zapisadronova i utrke dronova - adrenalinski sport koji pilotu omogućuje upravljanje dronom i sudjelovanje u utrci iz pozicije drona, omogućujući vrlo neobičan osjećaj bestjelesnosti i letenja. Utrke dronova u svijetu postaju sve veći hit, mladi piloti diljem svijeta zvijezde su i uzor novim generacijama koje su izuzetno privučene novim adrenalinskim sportom, a
Orqa aktivno sudjeluje u svemu tome kao sponzor i pokrovitelj. 

Na expo dijelu Digital Takeovera tvrtka Orqa d.o.o. kroz niz zanimljivih showcaseova planira posjetiteljima pokazati na koji će način implementacija 5G mreže oplemeniti razvoj FPV aplikacija te kakav će utjecaj imati cjelokupna industrija od te korelacije. Također, namjeravamo prvi put za javnost predstaviti Orqa Flight Simulator - simulator
letenja drona, koji omogućuje pilotu upravljanje dronom kroz vrlo realistični doživljaj upravljanja dronom kroz različite, atraktivne i ambijentalne staze.

Cilj je približiti posjetiteljima osjećaj upravljanja dronom i same utrke dronovima kroz vrlo dinamičan
prikaz simulatora. Uz navedene showcaseove, pripremamo još mnogo zanimljivog sadržaja za sve posjetitelje koje nećemo odmah otkriti, ali ćemo sve zainteresirane pozvati da se podruže s našom uvijek prijateljski raspoloženom ekipom 13.3. na Digital Takeoveru.

Preuzmite ulaznicu
Predavači
Preuzmite besplatnu ulaznicu i pratite program Digital Takeovera