Ironbull

Ironbull je startup osnovan 2018. godine. Bave se razvojem visoko tehnoloških modela tenkova koji su opremljeni kamerama, airsoft mehanizmom ispaljivanja projektila te mrežom senzora za prepoznavanje udaraca od projektila. Iako proizvode tenkove, glavni proizvod im je arena za borbu tenkova s mapama te modelima zgrada i pejzaža u mjerilu u kojem su i tenkovi (1:10), te franšiziranje takvog poslovnog modela.

Ideja se rodila iz ljubavi prema tenkovima koju su pretvorili u izradu umanjenih realističnih modela tenkova na daljinsko upravljanje. Razvoj svakog pojedinog dijela tenka je poseban, 3D modeliran, kao i namjenska elektronika za kontrolu, videoprijenos te ispaljivanje projektila i detekcija udaraca.

Tenk je u potpunosti hrvatski proizvod, sve je sastavljeno u Hrvatskoj, dok su neki sitni dijelovi naručeni izvana jer se ne proizvode u Hrvatskoj. Razvoj hardvera bio je iznimno kompleksan i mukotrpan proces, ali ekipa Ironbulla zainteresirala je cijeli svijet, a vjerujemo da će zagolicat maštu i posjetiteljima Digital Takeovera.

Preuzmite ulaznicu
Predavači
Preuzmite besplatnu ulaznicu i pratite program Digital Takeovera