Include

Include je vodeća europska tehnološka tvrtka koja razvija i proizvodi rješenja za urbane i ruralne sredine. Proizvodi tvrtke Include dio su mnogih tehnoloških rješenja pametnih gradova na šest kontinenata. Sa sjedištem u Solinu i s preko 50 zaposlenika, Include razvija revolucionarnu tehnologiju i jedinstvene proizvode koji su izravan produkt vlastitog R&D odjela.

Rast tvrtke Include, jedan je od najbržih u regiji, što su prepoznali i mnogi investitori. Tako je već, 2017. godine Include zabilježio jednu od većih investicija. Od tada, Include još više ulaže u dodatni razvoj i proširenje poslovanja s fokusom na veći volumen prodaje i potpunu vladavinu na tržištu.

Include je danas prisutan na preko 50 tržišta kroz vlastite i partnerske prodajne kanale, a isporučio je preko 1300 svojih nagrađivanih proizvoda - pametnih klupa Steora i Monna koje koristi više od 2 milijuna ljudi. Include se pokazao kao logičan partner mnogim projektima pametnih gradova, a više od 260 gradova i općina upravo je Includeovim rješenjima dalo povjerenje za razvoj njihovih urbanih i ruralnih sredina. Fokus u Includeu oduvijek je bio stvaranje visokog standarda za sve građane, bez obzira u kojim sredinama živjeli.

Preuzmite ulaznicu
Predavači
Preuzmite besplatnu ulaznicu i pratite program Digital Takeovera