Holofiction

Holofiction je kreativna tvrtka specijalizirana za 3D tehnologiju, multimediju, animaciju i proizvodnju najsuvremenijih složenih hardverskih i softverskih rješenja. Želite biti potpuno drugačiji od drugih? Tu oni stupaju na scenu kako bi vam pomogli da se istaknete i zablistate.

Holofiction pokriva sve aspekte tehnologije, od koncepta i izrade prototipa posebno prilagođenih digitalnih rješenja do upravljanja projektima, instalacije i održavanja. To im omogućava da vam pruže neke od najzanimljivijih alata za oglašavanje, a usto vam nude i različite usluge, od grafičkog dizajna, web-dizajna i dizajna proizvoda do 3D modeliranja, razvoja internetskih stranica i aplikacija te složenih 2D i 3D videoanimacija.

Ukratko, ako imate ideju, oni smo idealan odabir za razvoj te ideje. Zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji inovativnih hi-tech rješenja i zanimljivih sadržaja, Holofiction vam pomaže u stvaranju nezaboravnih iskustava koja će pomoći vašem brendu da se istakne među ostalima.

Njihova su digitalna rješenja drugačija, a istodobno jednostavna za upotrebu. U ponudi imaju razne oblike hologramskih displeja, transparentnih frižidera i vitrina, totema, digitalne signalizacije, videozidova te lebdećih displeja. Što god vam padne na pamet, oni to imaju.

Preuzmite ulaznicu
Predavači
Preuzmite besplatnu ulaznicu i pratite program Digital Takeovera