Fortis Labor

Fortis Labor je mlada IT tvrtka iz Zagreba koja se posvetila razvoju jedinstvenih programskih rješenja za lakše i učinkovitije poslovanje poslovnih subjekata bez obzira na njihovu veličinu. Kao aktivni članovi Zicera redovno osluškuju potrebe klijenata iz svih dijelova Hrvatske, ali i Europe. Uspješno su aplicirali projekte na fondove EU koje su potom razvili te kao gotova rješenja ponudili jedinicima lokalnih samouprava, ali i raznim udrugama i tvrtkama.

Posebno se ističu SOM grad i SOM sport aplikacijama kojima su omogućili jedinicama lokalne samouprave da u realnom vremenu prate trošenje i pravdanja javnih sredstava prvenstveno u sportu, ali i u kulturnom, obrazovnom i drugom resoru.

Osim toga cijeli sustav je alat lokalnim klubovima, kulturnim društvima, vatrogasnim zajednicama i drugima za vođenje članarina, izdavanja računa, a preko toga sportske zajednice gradova prate statistike i planiraju strategije grada za daljnja razdoblja. Kroz ovaj projekt pokrenuli su digitalizaciju rada brojnih sportskih klubova i jačanje njihove administracije, te olakšali komunikaciju sa svojim članovima i roditeljima polaznika omladinskog pogona.

Preuzmite ulaznicu
Predavači
Preuzmite besplatnu ulaznicu i pratite program Digital Takeovera