ExRey app

PREMIJERNO NA DIGITAL TAKEOVERU - revolucionarna tehnologija koja mijenja način konzumiranja video sadržaja

Atraktivna i dugoočekivana aplikacija ExRey koja će ljubiteljima video sadržaja omogućiti brojne pogodnosti u informacijskom pogledu premijeru će imati na Digital Takeoveru u sklopu expo dijela na kojem će neke od najvećih hrvatskih i regionalnih tehnoloških kompanija i startupova imati premijerna predstavljanja svojih dostignuća.

ExRey je aplikacija koja funkcionira na principu da će biti dovoljno snimiti kratak video isječak s aplikacijom i sustav će sam preko smartphonea dostaviti sve dodatne informacije koje želite dobiti o emisiji koju trenutno gledate.

Ukratko rečeno, ono što je Shazam za audio, to bi ExRey trebao biti za video. Pomoću aplikacije moguće će biti na jednostavan i brz način skenirati film i dobiti informacije o glumcima, režiseru, zanimljivim scenama sa snimanja, intervjuima, kostimografiji, nagradama itd. Također, aplikacija će biti korisna i onima koji vole danas megapopularne kulinarske showove, a za jelo žele dobiti recept ili informacije o namirnicama iz recepta u obližnjem dućanu. Aplikacija će uvelike olakšati i odlazak na koncerte jer će uz gledanje glazbenog spota omogućiti i informacije o turnejama, koncertima, prodaji albuma i slično. Radi se o tehnologiji koja mijenja način gledanja video sadržaja i dodaje novu dimenziju interakcije.

ExRey će na Digital Takeoveru prezentirati startup kompanije Beyond Seen Screen-a čiji osnivači, Mario Drevenšek, Krešimir Puljić i Miroslav Zarić posljednje dvije godine rade na ovoj revolucionarnoj tehnologiji koja će zasigurno promijeniti način konzumiranja video sadržaja. Potaknuti svojim osobnim navikama njih trojica su došli na ideju o stvaranju aplikacije koja će im maksimalno pojednostaviti traženje vezanih informacija uz sadržaj koji ih zanima.

'Smislili smo rješenje koje omogućuje brz dohvat informacija i na temelju toga razvili smo novu digitalnu platformu pod nazivom ExRey koja omogućava interaktivnost s video sadržajem koji se prikazuje na ekranu. Kroz aplikaciju na pametnom telefonu, platforma dostavlja dodatne informacije vezane za prikazani sadržaj' – kaže Miroslav Zarić.

Uz startup kompanije i tvrtke koje će se prezentirati u expo dijelu programa, na ovom najvećem regionalnom transformacijskom i inovacijskom summitu predavanja će održati i više od 40 uglednih
svjetskih i domaćih predavača.

Preuzmite ulaznicu
Predavači
Preuzmite besplatnu ulaznicu i pratite program Digital Takeovera