ELPROMS

Elproms je informatička tvrtka usmjerena na razvoj rješenja temeljenih na tehnologiji „interneta stvari” (IoT). Osnovana je 2018. godine u Zagrebu. Tri su glavna područja njezina poslovanja: kućna automatizacija (Smart Home) i unapređivanje prometne infrastrukture (Smart city), internetske platforme/aplikacije za sustave u industriji i pametni senzori (Industrija 4.0) te moderna rješenja za organizaciju događanja.

Elproms aktivno sudjeluje u digitalnoj transformaciji s dva softverska rješenja koja su razvili za poduzeća, a to su Improve Card i Qualy. Ta rješenja omogućuju tvrtkama da: digitalno transformiraju svoje poslovanje, povećaju učinkovitost, štede vrijeme te djeluju u skladu s ekološki prihvatljivim ponašanjem.

Tim trenutačno radi na stvaranju sustava automatizacije za kućnu i industrijsku upotrebu kojim će poboljšati sigurnost i učinkovitost potrošnje energije. Kreiranjem softverskih i hardverskih rješenja za poduzeća i fizičke osobe, Elproms se pozicionira na tržištu kao poželjan partner i sudionik u razvoju hrvatskog, ali i globalnog tržišta. Inovacija, predviđanje trendova, kreativnost i fokus na ostvarenje ciljeva vrijednosti su na kojima se temelji njihovo poslovanje.

Preuzmite ulaznicu
Predavači
Preuzmite besplatnu ulaznicu i pratite program Digital Takeovera