Duart

Duart je digitalna platforma namijenjena umrežavanju profesionalaca iz filmske industrije. Platformu je u njenoj osnovi najbolje percipirati kao LinkedIn za glumce, redatelje, producente, kostimografe i sve druge djelatnike filmske industrije. Izlaskom najnovijeg izdanja platforme krajem 2019. godine, na platformi se okuplja i šira publika preko News sekcije, pružajući tako pregled filmskih vijesti i aktualnosti iz industrije te filmskog i televizijskog svijeta, ostavljajući prostora i za predstavljanje cijele kulturno-kreativne industrije.

Uskoro izlazi i Jobs sekcija platforme, koja će omogućavati lakši pronalazak otvorenih poslova za projekte, kao i objavljivanje vlastitih oglasa za posao. Njihov dugoročni cilj je promocija rada i postignuća audiovizualnih profesionalaca na međunarodnoj razini. U dosadašnjem radu, na platformi su okupili preko 150 regionalnih glumaca, odradili velike projekte s kućama, kao što su Netflix, Amazon Studios, BBC, Universal Pictures i ostali, te planiraju širenje na međunarodno tržište.

Tim povodom 2020. sudjeluju na filmskim festivalima u Berlinu, Cannes-u i Barceloni. Uz tehnološke partnere, teže rastu i širenju te spajanju kreativnog i IT sektora.

Preuzmite ulaznicu
Predavači
Preuzmite besplatnu ulaznicu i pratite program Digital Takeovera