Agilos IT

Optimizacija poslovanja kroz IT sektor je generalna domena Agilos IT-a. Agilni pristup, odnosno potpuna prilagodba potrebama klijentima njihov je osnovni način poslovanja nastao na iskustvu, a win-win situacija je jedini mogući model djelovanja.

Agilos IT okuplja tim visoko kvalificiranih, ambicioznih, pozitivnih i marljivih stručnjaka. Vode se jednostavnom teorijom koja glasi: zadovoljan klijent je najbolji klijent. Kako do toga dolaze? Spojem klijentovih želja i njihova znanja.

Svjesni su da uspješna poslovna suradnja polazi od dobrih odnosa unutar tima te kvalitetne komunikacije s klijentom. Zbog toga im je izrazito bitna dobra radna atmosfera, kolegijalnost, ali i dobre navike koje njeguju izvan posla, a one se onda pretaču u njihovu poslovnu kulturu.
Njihovi DWH konzultanti već dugi niz godina surađuju s bankama kako bi pomogli postići izvrsnost u DWH arhitekturi, automatizaciji i optimizaciji. Ponose se svojom ERP aplikacijom, kao i nizom aplikacija koje su radili za različite evente.

Tehnologije: Oracle baze podataka, SQL, DWH, OWB i ODI. React Native, HTML, CSS, JavaScript, jQuery, Ajax, PHP
Proizvodi: ERP sustavi, WEB aplikacije, web stranice, mobilne aplikacije

Preuzmite ulaznicu
Predavači
Preuzmite besplatnu ulaznicu i pratite program Digital Takeovera