Nabavite kotizaciju za Digital Takeover prije porasta cijena!

Networking, učenje od govornika svjetske klase i isprobavanje najnovijih tehnoloških samo su neke od stvari zašto ne smijete propustiti Digital Takeover u organizaciji 24sata uz glavnog sponzora Hrvatskog Telekoma.

Niste još nabavili karte za najveći regionalni inovacijski i transformacijski summit & expo? Požurite jer se karte prodaju velikom brzinom. Iskoristite još 4 dana za kupnju regular kotizacije po cijeni od 1900 kuna jer nakon 6. ožujka cijene za ovaj nezaboravni event rastu. Ne propustite biti dio ovog velikog događaja koji 13. ožujka na Zagrebačkom Velesajmu okuplja više od 40 svjetskih stručnjaka i predavača te preko 40 expo izlagača. Dolaskom na ovaj moćni summit dobivate cjelodnevni ekskluzivan uvid u svijet inovacija, tehnologije i najboljih svjetskih praksi. BESPILOTNE LETJELICESamo na Digital Takeoveru saznajte sve o letećem taksiju
Donosimo vam pet razloga zašto ne smijete propustiti Digital Takeover 2020.  

Budite spremni na promjene – već sutra! 

Thomas Edison svojedobno je izjavio kako vrijednost ideje leži u njezinoj upotrebi, a upravo na Digital Takeoveru 2020 moći ćete iz prvih redova čuti inspirativne priče govornike koji uspjeli pretvoriti ideje u uspješne poslovne pothvate. Mogućnosti koje pružaju najnovija dostignuća mijenjaju svijet i našu budućnost, a inovativni pristup poslovanju važniji je nego ikad. Na Digital Takeoveru za prihvaćanje novih izazova budućnosti motivirat će svojim riječima predvodnici inovacija, pojedinci koji su bili ispred svog vremena kroz brojna predavanja u više od 20 sati programa. Osim toga, inovativna rješenja na expo izlaganju prezentirat će i brojni genijalni umovi koji oblikuju domaću start-up scenu, uz vodeće kompanije s domaćeg i regionalnog tržišta. 

Učite od vrhunskih globalnih i regionalnih stručnjak

Na najvećem regionalnom summitu i expou summitu & expou, predavanje će održati neki od trenutno najutjecajnijih speakera - Marc Randolph, suosnivač globalnog diva Netflix koji je promijenio navike konzumacije filmskog sadržaja, Stelarc, slavni australski performer i umjetnik koji svojim radom pomiče granice ljudskog tijela, Mate Rimac, čovjek čija se kompanija za izradu dijelova za automobile danas smatra samim vrhom tehnoloških dostignuća, Jan Gulliksen, savjetnik švedskog ministra za digitalizaciju Ivan Mrvoš, prema Forbesu jedan od 30 najperspektivnijih poduzetnika mlađih od 30 godina, Korado Korlević, vodeći hrvatski astronom i znanstvenik, Lars Silberbauer, digitalni genije iz LEGO svijeta, Dr. Morgaine Gaye, svjetska food futuristica, Tanja Bivic Plankar, predsjednica organizacije Blockchain Alliance Europe, Srini Gopalan, član Uprave Deutsche Telekom AG za Europu, Elias Aalto, suosnivač globalne kompanije za dostavu hrane Wolt, Zlatko Dalić, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, Robert Machtlinger, izvršni direktor tvrtke FACC AG, Izet Ždralović, direktor Microblinka, Ivan Ročić, predsjednik Uprave Securitas Hrvatska, ali i razni državnici, vizionari, inovatori, tehnološki izumitelji, financijski i digitalni eksperti i marketinški stručnjaci. 


Isprobajte najnovija tehnološka dostignuća hrvatskih start-up kompanija 

Securitas Hrvatska predstavlja najnovija rješenja za zaštitu pojedinaca i objekata, Mate Rimac sofisticirane Greyp bicikle, Iron Bull atraktivne igračke, AIR-RMLD bespilotnu letjelicu i VR Pole uređaj za projekciju virtualne stvarnosti. Posjetitelji će moći isprobati i čitav niz digitalnih inovacija poput ExRey interaktivne mobilne aplikacije koja će biti premijerno predstavljena, a radi se o tehnologiji koja mijenja način gledanja video sadržaja. Tu je još i čitav niz drugih izlagača poput tvrtke Circuit Mess i Holofication, inovacija poput Hubbig i Duart platforme, niz izlagača koje okuplja zagrebački Zicer, ali i nagrađivanih startup kompanija iz cijele Hrvatske. 
Na summitu će sudjelovati preko 40 expo izlagača s proizvodima koji su trenutno traženi i na svjetskom tržištu, a samo na Digital Takeoveru imate jedinstvenu priliku uživo vidjeti i isprobati tehnologiju i inovacije koje će vam zasigurno osigurati novo iskustvo.    DIGITAL TAKEOVERVodeći virtuozi inovacija na expo dijelu Digital Takeovera

Budite dio zajednice koja izaziva promjene

Digital Takeover 13. ožujka okupit će najveće kompanije u Hrvatskoj i šire, vodeće domaće i regionalne decision makere te brojne stručnjake s kojima ćete u sklopu cjelodnevnog programa, moći sudjelovati u aktivnom networkingu, na koji Digital Takeover ove godine stavlja poseban naglasak apostrofirajući ga kao neophodan alat u izgradnji kvalitetne biznis transformacije i općenito poslovne klime u društvu. 

Na summitu se očekuje rekordnih 3000 posjetitelja, a među njima su mnogi koji zasigurno mogu utjecati na rast vašeg biznisa. Digital Takeover time postaje uistinu nezaobilazan događaj u 2020., a vama pruža priliku da budete dio zajednice koja će na jednom mjestu, u jednom danu razmijeniti brojna mišljenja, iskustva i znanje iz raznih industrija - od telekomunikacija, financija, automobilske, medijske i prehrambene industrije, do farmacije, retaila i mnogih drugih. 
Tijekom Digital Takeovera imat ćete priliku koristiti i Spotsie, višenamjensku aplikaciju za event menagment putem koje ćete još jednostavnije networkati i pratiti program summita.

Open-end party

I na kraju, još jedan sjajan razlog za dolazak na Digital Takeover - veliki after party s kojim zatvaramo ovaj nezaboravni događaj na kojem 24sata, vodeća medijska kuća u Hrvatskoj i lider u digitalnoj transformaciji, slavi 15 godina postojanja. Pratite nas jer uskoro otkrivamo više… DIGITALNA TRANSFORMACIJAČlan Uprave tehnološkog giganta na Digital Takeoveru

Ostvarite 10% popusta uz Mastercard i Maestro kartice

Digital Takeover svim posjetiteljima osigurava 10% popusta za plaćanja Mastercard® i Maestro® karticama na svim prodajnim mjestima u sklopu konferencije.

Na propustite priliku

Stoga ne propustite priliku nabavite svoju kartu čija cijena raste 6. ožujka. Kupnjom paketa kotizacija možete ostvariti značajne uštede u odnosu na redovnu vrijednost paketa:
4 + 1 gratis – 20% uštede
9 + 3 gratis – 25% uštede
12 + 5 gratis – 30% uštede

Preuzmite ulaznicu
Predavači
Preuzmite besplatnu ulaznicu i pratite program Digital Takeovera