Tehnološka dostignuća koja su tražena u svijetu!

Digital Takeover u organizaciji 24sata s glavnim sponzorom Hrvatskim Telekomom donosi cijeli niz inovacija – moći će se isprobati Greyp bicikl, Spotsie aplikacija, Miret tenisice...

Najveći regionalni inovacijski i transformacijski summit ove godine premijerno predstavlja expo dio na kojem će posjetitelji moći uživo vidjeti najnovija tehnološka dostignuća hrvatskih kompanija. Vieš od 40 izlagača predstavit će svoje inovativne proizvode koji su danas vrlo traženi na tržištu, a u 20 sati programa, predavanja će održati neki od najutjecajnijih svjetskih keynote speakera i stručnjaka. Posjetitelji će moći brojnu tehnologiju isprobati i sami. 

Holofiction - oživjeli hologramsku tehnologiju u Hrvatskoj

Mlada tvrtka smještena u Samoboru, Holofiction, specijalizirana je za razvoj 3D tehnologije, digital signage-a, produkciju video materijala te proizvodnju najsuvremenijih hardverskih i softverskih rješenja, čime pokriva sve aspekte tehnologije. To uključuje izradu prototipa, upravljanje projektima, instalaciju i održavanje. Dio te ponude klijenti mogu vidjeti u showroomu u zagrebačkoj Ilici, a iza uspjeha inovativnosti Holofictiona stoji cijela ekipa kreativaca koji će na Digital Takeoveru predstaviti hologramski display, hologramske ventilatore i digitalni wobler.

Električni bicikli baš za svakoga iz Greypa


Greyp Bikes je tehnološka tvrtka usmjerena na dizajn, razvoj i proizvodnju električnih bicikala s velikim interesom za blockchain tehnologiju. Prvotno su počeli djelovati kao jedan odjel u tvrtki Rimac Automobili, a uskoro su prerasli u samostalnu kompaniju s Matom Rimcem kao generalnim direktorom. Bicikli imaju jedinstven spoj biciklističkih i digitalnih komponenta, a uz to nude i integriranu senzoriku i kamere, umrežavanje vozila s mobilnom aplikacijom čime su stvorili potpuno novo iskustvo vožnje bicikla.
Najposebnija odlika Greyp bicikla je uloga pametnog telefona koji postaje glavno korisničko sučelje. Primjerice, na temelju otkucaja broja srca vozača bicikla sam prilagođava nivo asistencije motora...

Više o svim inovacijama iz Greypa možete čuti na Digital Takeoveru gdje će izložiti svoj inovativni proizvod.

Spotsie: Moćna aplikacija za top evente


Spotsie je sustav za pozicioniranje u prostoru i predstavlja ga sofisticirana kombinacija inteligentnih hardvera (gateway i beacon), te najnovijih istraživanja algoritamskih modela kao i 'clouda' koji je rezultat rada matematičara i kompjuterskih znanstvenika. U svijetu event managementa, najveći se naglasak stavlja na korisničko iskustvo sudionika te učinkovitu dvosmjernu komunikaciju, a organizatori se još uvijek 'traže' po pitanju korištenja digitalnih kanala, navigacije posjetitelja, komunikacije među osobljem te prikupljanja preciznog, kvalitetnog feedbacka - kao i analitike svega navedenog. Upravo tu nastupa aplikacija Spotsie koje je sposobna isporučiti ogromnu količinu podataka, big-data s vizualnim prikazima unutar adminskog sučelja u stvarnom vremenu te je najbolji mogući dodatak za evente bilo koje vrste.

Upravo će posjetitelji Digital Takeovera imati priliku kao krajnji korisnici iskoristiti sve prednosti ove aplikacije -  još jednostavnije networkati s ostalim posjetiteljima i pratiti program summita. Uskoro više…

Isprobajte Miret –  predvodnike revolucije u održivoj obući


Svi koji dođu na Digital Takeovera imat će se prilike uvjeriti da obuća može biti i stopostotno biorazgradiva. Ekološki održive tenisice Miret izrađene od materijala poput vune, lana, eukaliptusa i kukuruza posjetitelji će moći isprobati na licu mjesta u expo dijelu summita. Glavna im je karakteristika da su cjenovno pristupačne na inače neodrživom proizvodu.
Vlasnici brenda Miret, braća Domagoj i Hrvoje Boljar godinama su radili u tekstilnoj industriji i znanje koje su tamo stekli prenijeli su na usavršavanje ove obuće koja nema nikakav štetan utjecaj na okoliš. Za realizaciju im je trebalo punih pet godina, proces je išao teško, ali danas je njihov brend, tenisica Miret jedinstveni proizvod takve vrste na tržištu.

Nova znanja čut ćemo od vodećih svjetskih keynote speakera


Marc Randolph, suosnivač globalnog diva Netflix prvi put dolazi u ovaj dio Europe, a na njegovom predavanju očekuje se rekordan broje posjetitelja, čak njih 3000. Digital Takeover ugošćuje i druge vrhunske stručnjake, između ostalog predavanje će održati Mate Rimac, čovjek čija se kompanija za izradu dijelova za automobile danas smatra samim vrhom tehnoloških dostignućaStelarc, slavni australski umjetnik i performer koji pomiče granice ljudskog tijela, Ivan Mrvoš, jedan od najboljih svjetskih mladih poduzetnika, Korado Korlević vodeći hrvatski astronom i znanstvenik, Lars Silberbauer digitalni genije iz LEGO svijetaZlatko Dalić, jedan od najboljih nogometnih trenera današnjice, Dr. Morgaine Gaye svjetska food futuristica, Tanja Bivic Plankar predsjednica organizacije Blockchain Alliance Europe, Elias Aalto suosnivač globalne kompanije za dostavu hrane iz Wolta, Stine Bjerre Herdel svjetska je stručnjakinja za razvoj novih medijskih koncepata, ali i razni državnici, vizionari, inovatori, tehnološki izumitelji, financijski i digitalni eksperti i marketinški stručnjaci.DIGITAL TAKEOVER


Digital Takeover ove godine poseban naglasak stavlja na aktivni networking apostrofirajući kao neophodni alat u stvaranju kvalitetne biznis transformacije i općenito poslovne klime u društvu čime evidentno postaje nezaobilazan događaj u 2020.
Stoga ne propustite priliku nabavite svoju kartu, cijene kotizacija rastu 1. ožujka 2020.

Kupnjom paketa kotizacija možete ostvariti značajne uštede u odnosu na redovnu vrijednost paketa:
4 + 1 gratis – 20% uštede
9 + 3 gratis – 25% uštede
12 + 5 gratis – 30% uštede

Preuzmite ulaznicu
Predavači
Preuzmite besplatnu ulaznicu i pratite program Digital Takeovera