Što vas očekuje u 2019.?

Misija Digital Takeovera je osnaživanje aktivne uloge i primjene znanja pojedinca u kulturi neprestane disrupcije, transformacije i inovacije, uz snažan utjecaj na podizanje svijesti o važnosti digitalnog društva u cjelini. Educiramo tržište kroz primjere uspješne prakse svjetskih stručnjaka i konkretna rješenja te uvid u trendove u doba neprestane disrupcije. Tvrtkama želimo pružiti konkretan know-how i […]
Što vas očekuje u 2019.?

Misija Digital Takeovera je osnaživanje aktivne uloge i primjene znanja pojedinca u kulturi neprestane disrupcije, transformacije i inovacije, uz snažan utjecaj na podizanje svijesti o važnosti digitalnog društva u cjelini. Educiramo tržište kroz primjere uspješne prakse svjetskih stručnjaka i konkretna rješenja te uvid u trendove u doba neprestane disrupcije. Tvrtkama želimo pružiti konkretan know-how i alate za kreiranje transformacijske kulture u doba digitalizacije.

Digital Takeover 2019. donosi još bogatiji program s renomiranim domaćim i internacionalnim stručnjacima i liderima digitalne transformacije te prezentira širu sliku digitalne transformacije i najnovije trendove. Poseban fokus konferencije stavljen je na edukaciju, inspirativne primjere i uspješna konkretna rješenja za razvoj kompanija koje se digitalnom preobrazbom mogu u punom kapacitetu tržišno pozicionirati te biti efikasni u postupku i efektivni u rezultatu. Više detalja o Digital Takeover konferenciji u 2019. otkrivamo uskoro.

    Organizator

    Ekskluzivni edukacijski partner