O događaju

Digital Takeover je inovativna edukacijska platforma pokrenuta 2015. godine s ciljem transformacije hrvatske digitalne scene, ali i povećanja ukupnog postotka ulaganja u digital. Ova jedinstvena platforma u organizaciji 24sata u kratkom vremenu postaje centralno mjesto za digitalnu komunikaciju najutjecajnijih hrvatskih decision-makera. Digital Takeover prati strategiju 24sata i kao prvi takav projekt u Hrvatskoj potvrđuje lidersku […]
O događaju

Digital Takeover je inovativna edukacijska platforma pokrenuta 2015. godine s ciljem transformacije hrvatske digitalne scene, ali i povećanja ukupnog postotka ulaganja u digital.

Ova jedinstvena platforma u organizaciji 24sata u kratkom vremenu postaje centralno mjesto za digitalnu komunikaciju najutjecajnijih hrvatskih decision-makera. Digital Takeover prati strategiju 24sata i kao prvi takav projekt u Hrvatskoj potvrđuje lidersku ulogu 24sata u tom području.

Ideju digitalne transformacije i poruku o važnosti ulaganja u digitalno oglašavanje prenosimo kroz niz evenata, predavanja i workshopova uz neprestanu medijsku pažnju koju dajemo ovoj temi. Digital Takeover je, na više od 10 evenata do sada, okupio preko 3.000 sudionika.

Nakon izuzetno uspješnog prvog izdanja najveće regionalne konferencije u ožujku 2017. godine, u 2018. još smo jednom okupili sve vodeće digitalne stručnjake. Posjetitelji su imali priliku doživjeti širu sliku digitalne transformacije, čuti o važnosti praćenja trendova u svijetu digitala, a prezentirali smo i konkretna rješenja i savjete za kreiranje održive digitalne kulture u kompanijama.

    Organizator

    Ekskluzivni edukacijski partner