Voditeljica marketinga za srednju i istočnu Europu u Viberu

Zarena Kancheva

Zarena Kancheva, Viberova voditeljica marketinga za srednju i istočnu Europu, stručnjak je s više od 10 godina iskustva u marketingu, komunikacijama, event managementu, oglašavanju i odnosima s javnošću. Prije nego što se pridružila Viberu, Zarena je tri godine radila kao  brand menadžer za Fashion Days, gdje je bila odgovorna za razvoj marketinških aktivnosti tvrtke u Bugarskoj. 
Zarena Kancheva

Zarena je također radila kao voditeljica marketinga na svjetskoj razini, u Walltopiji, stručnjakinja za odnose s javnošću u ING/NN Insuranceu, kao Senior Account Manager u MAG Communications te Account Manager u agenciji za odnose s javnošću United Partners. Ima magisterij iz marketinga, s područja svjetske ekonomije i diplomu iz odnosa s javnošću sa Sveučilišta „Sveti Klement Ohridski“ u Sofiji.
Na Digital Takeover konferenciji Zarena će zajedno s Danielom Ivanovom održati polusatnu radionicu pod nazivom „Viber za poslovnjake – 5 koraka do većeg broja pratitelja!“ na kojoj će sudionicima otkriti više o evoluciji Viberovih usluga prema potrebama korisnika i dati korisne savjete kako steći veći broj pratitelja.