Certificirani Google trener, voditelj marketinga Visokog učilišta Algebra

Vanja Šebek

Vanja Šebek voditelj je marketinga Visokog učilišta Algebra. Također, certificirani je Google trener koji posjeduje velika iskustva u oglašavanju putem AdWords sustava s velikim budžetima koje je za svoje klijente pretvorio u kvalitetne konverzije. Vanja ne krije svoju ljubavu prema programiranju, posebno front-end rješenja.
Vanja Šebek

Na Digital Takeover konferenciji Šebek će zajedno s Hrnjakom, u organizaciji Visokog učilišta Algebra, voditi specifične hands-on radionice u trajanju od 45 minuta za ograničen broj sudionika. 

Prva radionica pod nazivom „Performance advertising management“ pokazat će sudionicima na koji način postaviti mjerljive ciljeve web stranice koji proizlaze iz poslovnih ciljeva, tj. misije tvrtke te kako pratiti ROI i temeljem istog automatizirati budžetiranje bez obzira na način online oglašavanja. Ova radionica idealna je za sve koji planiraju promotivne aktivnosti te brinu oko povećanja efikasnosti promotivnih kampanja.

Druga radionica pod nazivom „Google Analytics za managere“ ima za cilj pokazati što se sve i na kojim razinama prikuplja pomoću GA koda za praćenje te kako definirati koje su metrike bitne za strateško odlučivanje. Također, ova radionica približit će polaznicima kako metrike vizualizirati na jednostavno razumljiv način.