Hrvatski poduzetnik, investitor i filantrop

NENAD BAKIĆ

Nenad Bakić hrvatski je poduzetnik, investitor i filantrop, trenutno najviše posvećen digitalnoj transformaciji u obrazovanju u Hrvatskoj i drugim zemljama – osnivač IRIM-a, vodeće organizacije za uvođenje STEM edukacije u obavezno obrazovanje.
Nenad Bakic

Matematičar po obrazovanju, s karijerama u znanosti, digitalnim medijima, financijama i ljudskim resursima. Višestruki osnivač start-upova s nekoliko uspješnih ‘izlazaka’, a kompanije koje je osnovao i još u njegovom vlasništvu, tržišni su lideri u svojim područjima. Kao investitor u javna dionička društva, najpoznatiji je hrvatski aktivistički investitor posvećen dugoročnom ulaganju u duboko potcijenjene dionice.

Na Digital Takeover konferenciju Bakić dolazi kao jedan od sudionika panela u čijem će fokusu biti kreiranje kulture za digitalnu transformaciju u poslovanju. Bakić će se zajedno s ostalim panelistima osvrnuti na načine kako digitalnu transformaciju učiniti strateškim prioritetom u poslovanju, a ujedno će podijeliti i svoju poduzetničku perspektivu o kreiranju kulture za digitalnu transformaciju.