Voditelj video odjela 24sata

Matej Lončarić

Matej Lončarić, voditelj je projekta JoomBoos, najbrže rastuće mreže YouTube kanala u Hrvatskoj i regiji.
Matej Lončarić

Lončarić je istovremeno i voditelj video odjela te izvršni urednik 24sata od 2015. godine. Od tada, u samo godinu dana video pregledi na digitalnim kanalima 24sata porasli su za čak 46 puta. Također, Lončarić je zadužen za implementaciju i kreiranje digitalne video strategije koja je trenutno u fokusu cijele grupacije.

Matej Lončarić obrazovanje je stekao na zagrebačkom FER-u kao magistar informacijskih i komunikacijskih tehnologija, a prije 24sata profesionalnu je karijeru devet godina gradio na Novoj TV gdje je posljednje četiri godine radio kao producent Novih medija i urednik portala Dnevnik.hr. Ideju za JoomBoos predležio je na internom natječaju Styria Grupe, a projekt je ubrzo dobio odobrenje uprave, te postao najuspješniji brand za mlade. Svoja iskustva o ovoj vrućoj temi novih zvijezda s interneta – tzv. social influencerima – podjelit će i na svom brainsnack predavanju na Digital Takeover konferenciji.

Na Digital Takeoveru Lončarić će se fokusirati i na Millenialse i Z generaciju te nam otkriti kako se u samo godinu dana razvila JoomBoos platforma koja je postala najutjecajniji brand među mladima.