Certificirani Google trener, marketing menadžer za cjeloživotno učenje

Marko Hrnjak

Marko Hrnjak certificirani je Google Trainer i voditelj marketinga Otvorenog učilišta Algebra. Ujedno je i voditelj kompletnih projekata internetske marketinške komunikacije - od online oglašavanja, produkcije internetskih stranica pa do aplikacija za društvene mreže. 
Marko Hrnjak

Hrnjak odgovorno stoji iza svih uspješnih nastupa Algebre na društvenim mrežama, internetskom oglašavanju te vođenju web projekata.

Na Digital Takeover konferenciji Hrnjak će zajedno sa Šebekom, u organizaciji Visokog učilišta Algebra, voditi specifične hands-on radionice u trajanju od 45 minuta za ograničen broj sudionika. 

Prva radionica pod nazivom „Performance advertising management“ pokazat će sudionicima na koji način postaviti mjerljive ciljeve web stranice koji proizlaze iz poslovnih ciljeva, tj. misije tvrtke te kako pratiti ROI i temeljem istog automatizirati budžetiranje bez obzira na način online oglašavanja. Ova radionica idealna je za sve koji planiraju promotivne aktivnosti te brinu oko povećanja efikasnosti promotivnih kampanja.

Druga radionica pod nazivom „Google Analytics za managere“ ima za cilj pokazati što se sve i na kojim razinama prikuplja pomoću GA koda za praćenje te kako definirati koje su metrike bitne za strateško odlučivanje. Također, ova radionica približit će polaznicima kako metrike vizualizirati na jednostavno razumljiv način.