Konzultant u području digitalne transformacije

KLEMENS SKIBICKI

Jedan od predavača s internacionalnim iskustvom na Digital Takeoveru je i prof.dr. Klemens Skibicki - autor šest knjiga o digitalnom razvoju i društvenim mrežama u kojima na jednostavan način opisuje razvoj ovih tehnoloških fenomena.
Klemens Skibicki

Ovaj doktor povijesti ekonomije od 2004. godine predaje marketing u Cologne Business School u Njemačkoj, a bavi se i savjetovanjem velikih globalnih kompanija i menadžera seniora kako bi držali korak sa stalnim i brzim razvojem digitalnih tehnologija. Prof.dr. Skibicki svojim radom povezuje znanost, politiku i digitalnu transformaciju koje inkorporira u lanac vrijednosti organizacije.

Kako bismo razumjeli koje to strukturalne promjene uzrokuje digitalizacija, zašto se događa i kojim će se smjerom razvijati potrebno je zaboraviti sve što smo naučili tijekom doba masovne komunikacije.

Ovaj fenomen “mentalne transformacije” kako ga Skibicki naziva bit će i tema njegovog predavanja na Digital Takeover konferenciji pored digitalnih alata koje smatra nužnima za uspješnije shvaćanje potreba klijenata.