Suvlasnik i kreativni direktor reklamne agencije Bruketa&Žinić OM

DAVOR BRUKETA

Davor Bruketa suvlasnik je i kreativni direktor reklamne agencije Bruketa&Žinić OM, agencije s preko 450 priznanja za oglašavanje i dizajn.
Davor_Bruketa

Advertising Age proglasio je B&Ž međunarodnom malom agencijom 2014. godine, a Campaign svrstao među vodeće neovisne agencije na svijetu. Na globalnom Effie Indexu učinkovitosti B&Ž je bila druga neovisna agencija.

Bruketa je stalni član glavnog žirija Cresta Awards u New Yorku, a bio je član žirija i drugih prestižnih natjecanja kao što su Red Dot, D&AD London, New York Festivals, Graphis te je prvi iz jugoistočne Europe predsjedao žirijem London International Awards.

Na Digital Takeover konferenciju Bruketa dolazi kao jedan od sudionika panela u čijem će fokusu biti kreiranje kulture za digitalnu transformaciju u poslovanju. Bruketa će se zajedno s ostalim panelistima osvrnuti na načine kako digitalnu transformaciju učiniti strateškim prioritetom u poslovanju, a ujedno će podijeliti i svoju agencijsku perspektivu o kreiranju kulture za digitalnu transformaciju.