Menadžerica za razvoj poslovanja Vibera

Daniela Ivanova

Daniela Ivanova je menadžerica za razvoj poslovanja s velikim iskustvom u startupima i tech industriji. Daniela je diplomirala s počastima na Haškom sveučilištu 2012. godine, gdje je studirala Međunarodnu ekonomiju i menadžment.
daniela ivanova

Dvije godine kasnije specijalizirala se u digitalnim strategijama za marketing na New York Universityju u SAD-u. Kao mlada profesionalka sudjelovala je u raznim projektima o inovaciji u digitalnom prostoru, a posljednji projekt je bio u Južnoj Koreji 2012. godine pod nazivom Novi mediji u mladoj kulturi.

Prije dolaska u Viber Daniela je tri godine radila kao menadžerica marketinga za SoundCloudove globalne operacije u Berlinu. Pod dojmom startup zajednica i poduzetničkog duha Daniela se vratila u Bugarsku kako bi podržala razvoj lokalnih firmi.

Na Digital Takeover konferenciji Daniela će zajedno sa Zarenom Kanchevom održati polusatnu radionicu pod nazivom „Viber za poslovnjake – 5 koraka do većeg broja pratitelja!“ na kojoj će sudionicima otkriti više o evoluciji Viberovih usluga krojenih prema potrebama korisnika i dati korisne savjete kako steći veći broj pratitelja.