Voditelj Google tima za media buying rješenja u Centralnoj i Istočnoj Europi

DAMIAN HUBA

Jedan od predavača čije će bogato i zanimljivo iskustvo privući veliko zanimanje sudionika na Digital Takeover konferenciji je Damian Huba, voditelj Google tima za Media Buying rješenja u Centralnoj i Istočnoj Europi.
damian_huba

Huba je posljednje četiri godine zadužen za odabir najboljih medijskih rješenja u DoubleClicku, tehnološkom produžetku Googlea. Kroz svakodnevnu suradnju s agencijama i marketinškim stručnjacima specijalizirao se za performance marketing, web analitike i kreiranje strategije za online marketing.  Prije nego što se pridružio Googleovom timu, Damian je predavao Digitalni marketing na AGH fakultetu znanosti i tehnologije u Krakowu gdje je studentima prenosio svoju strast prema novim tehnologijama i startupovima.

Kako u današnjem svijetu imamo pristup ekstremno naprednim i moćnim alatima koji marketinške kampanje mogu učiniti veoma uspješnima, Huba će svojim predavanjem na Digital Takeoveru pobliže pojasniti što je sve potrebno za uspješne, personalizirane i  mjerljive kampanje digitalnog marketinga. Otkrit će nam i digitalne alate uz koje možete prenijeti pravu poruku  u pravom trenutku pravoj osobi.